Noniin. Nyt jo toista päivää peräkkäin..

Yllätyin kun huomasin että vanhoja kirjoituksiani oli käyty kommentoimassa ihan äskettäin vaikka en ollut kirjoittanut tänne mitään aikoihin. Imartelevaa. Nyt ei varmaan enää kukaan eksy tänne kun kirjoitan useammin.

Joku mietti kommentissaan sitä kuinka paljon ihmiset puivat parisuhteitaan. Itse olen varmaan viimeisen vuoden aikana käyttänyt siihen puolet valveillaoloajasta. Se on tietysti niin kun homma ei oikein toimi niin sitä ajattelee ja pyörittelee päässää kaikenlaista. Jos/kun kaikki on hyvin sitä ajattelee vaan sitä toista ja odottaa seuraavaa tapaamista, mutta ei niinkään ajattele suhdetta ja sen toimivuutta ja tulevaisuutta. Elää vaan onnellisena siinä hetkessä ja nauttii.

Mietin että ehkä olen itse vaan aivan väärässä suhteessa enkä osaa päästää irti. Kun minusta hyvässä parisuhteessa asiat pitäisi hoitua suht helposti ja ajatuksetkin olla suunnilleen samoilla aaltopituuksilla. Ehkä sitä on vaan sokea huomaamaan sitä että suhdetta pidetään väkisin yllä, syystä tai  toisesta, vaikka se oikea on jossain ihan muualla, jonka kanssa kaikki olisi helpompaa. Ei tarvitsisi pähkäillä suhdetta koko ajan, voisi olla oma itsensä ja kumppani rakastaisi sinua juuri sellaisenaan, olisi yhteiset haaveet ja päämäärät elämässä jne. Nyt ei ole. Ja oikeastaan kysymys on kai siitä onko halua yrittää tehdä töitä sen eteen että olisi. Mutta minkäs teet kun ei toista voi mennä muuttamaan. No jooo.. Tämä ei vie minua yhtään mihinkään.

Mietin tässä yksi päivä kumman valitsisin jos pitäisi valita leffojen ja musiikin välillä ja samalla tv:n ja radion välillä. Eli jos pitäisi valita jompi kumpi. Saisi pitää radion ja stereot ja kuunnella musiikkia ja radio-ohjelmia vapaasti, mutta ei katsoa tv:tä tai leffoja jne. Samaan pakettiin voisi ottaa vielä internetin. Mulle vastaus olisi helppo. Valitsisin ehdottomasti radion ja musiikin. En tiedä mistä asia juolahti mieleeni, mutta olin iloinen että ainakin tähän mulla olisi selkeä vastaus valmiina. Musiikki on tärkeää.  ..ja puutarhanhoito. Leffat ei  niin.

Tämäpä oli sekavaa. Toivotaan että jatkossa selkiytyy.

a+