Olen vuodattanut viime kirjoituksissani avoliitostani aika paljon. Yritän jatkossa kirjoittaa muustakin. Olen nyt päättänyt, että aion selvittää suhteeni ja sen mahdollisen jatkon ja kaiken mikä siinä minua mättää. Meidän täytyy keskustella asioista ja miettiä onko meillä tulevaisuutta edessämme yhdessä. Pointti ainakin mun puolelta on se että haluan toimivan suhteen jossa voin olla onnellinen, jossa voin herätä aamuisin onnellisena siitä että näen rakkaan vieressäni ja jossa voin elää onnellisena tietäen että minulla on henkilö jota saan rakastaa, joka antaa vastarakkautta ja joka hyväksyy minut sellaisena kuin olen. Niin, siitä päästään taas yhteen asiaan joka nykyisessä suhteessa mättää eli siihen että avopuolisoni kommentoi ja kritisoi tekemisiäni ja yrittää saada minut toimimaan hänen haluamallaan tavalla. Suhde ei toimi niin että yritetään tehdä asiat toisen haluamalla tavalla. Olen kertonut monta kertaa että olemme erilaisia ja teemme asioita omalla tavallamme ja se pitää vain hyväksyä. Tottakai suhteen takia käyttäydytään ja tehdään asioita joskus eri tavalla, mutta aina ei voi joustaa toisen toivomusten mukaan. Pidämme kumpikin liian tiukasti omista näkemyksistämme kiinni ja sen takia suhde ei oikein toimi. Minä haluan seuraavan muutaman vuoden sisällä naimisiin ja lapsia ja sitä ennen pitää olla suhde joka toimii. Seksi puolella saimme hiukan parannusta viime aikaisiin esityksiin naimalla peräti kaksi kertaa vkonlopun aikana, mutta minun aloitteestani taas kumpikin. Ensimmäisen kerran yöllä kun tulimme kumpikin omilta baarireissuiltamme kotiin ja uudestaan heti sunnuntaina innostuttuamme pornoleffan katselusta jota sain hänet katsomaan pitkän suostuttelun jälkeen. Kivaa oli, mutta turhan yksipuolista on aloitteenteko meidän suhteessa.

Noniin se siitä suhteesta josta lupasin kirjoittaa vähemmän jatkossa. Aion loppuvuoden aikana tsempata omalta osaltani ja keskustella asioista ja jos asiat eivät muutu niin muutan omaan asuntoon ja jos muuttuvat parempaan menemme naimisiin.

Eilen tuli joku jenkkisarja jossa tuli musiikkina pelkästää John Cougar Mellencamppia. Kuuntelin sitä nuorempana paljon ja olin aivan innoissani ohjelmasta kun siellä tuli kokoajan hyvää ja tuttua musaa. Sitä ennen olin tsekkaamassa bluesin harkkamatsia. Sm-liiga alkaa kohta ja pääsee taas seuraamaan suosikkijengiään! Erittäin jees! Elämme mielenkiintoisia aikoja. Olen onnellinen ja täynnä tarmoa. Elämä jatkuu, käy suhteelleni mitä tahansa. Nyt teen töitä. Pidän teidät ajantasalla ja kommentteja saa antaa!